Beiaardiertjes familieprogramma

Beiaard-diertjes familiedag

Woensdag 24 augustus

Tijd 14:30 – 17:00, de voorstelling ‘Belle(n) en het beest’ start om 15:00
Tickets €5

Een gezellige familiemiddag rond het carillon van de Laurenkerk voor het hele gezin, speciaal voor kinderen van 5 tot 105 jaar oud. Kom kijken naar een vrolijke familievoorstelling over carillons en klokken, beklim samen de Laurenstoren en bespeel zelf het carillon!

We starten onze middag op het dak van gebouw De Heuvel, waar iedereen wat lekkers te eten en drinken krijgt. Om 15:00 uur begint de familievoorstelling ‘Belle(n) en het beest’ door buikspreekster  en muzikant Lydia Zwart. Ontmoet Jip, de ondeugendste handpop van Nederland, Rosa het zingende stinkdiertje, een opera-zingende kat en een geheimzinnig beest dat in klokkentorens woont… De poppen worden kunstig tot leven gebracht door buikspreekster en beiaardier Lydia Zwart. Lees hier meer over Lydia en haar handpoppen.

Na de voorstelling mag iedereen die dat durft mee de Laurenstoren beklimmen met Lydia, Rosa het zingende stinkdiertje, ondeugende Jip en het geheimzinnige beest dat in de Laurenstoren woont. Wie dat durft mag zelf ook even op het carillon spelen! De middag duurt tot ongeveer 17:00 uur. 

Om alvast in de stemming te komen kan je hier de aflevering van het Klokhuis kijken over Richard de Stadsbeiaardier.

De Torenmuziekconcerten worden georganiseerd in samenwerking met Gemeente Rotterdam en Stichting Stadsmuziek


Koop snel je kaartjes via deze knop:Tickets


De Torenmuziekconcerten worden georganiseerd in samenwerking met Gemeente Rotterdam, Stichting Stadsmuziek en gebouw De Heuvel.