Geef Rotterdammers een warme Kerst

Op 3 december werd actie gevoerd voor ‘Geef Rotterdammers een warme Kerst’ . De Stichting Samen 010, de Energiebank en het Laurenspastoraat werken die dag in Gebouw de Heuvel samen. Geld inzamelen en informatie verstrekken. Daar draait het om. Wethouder Enes Yiğit en city pastor Harold Schorren geven het startsein van deze dag. Het Leger des Heils zorgde voor de muzikale noot.

Een was een dag vol inspiratie en informatie. Door de hoge energieprijzen komen veel van onze stadsgenoten in de kou te staan. Daarom veel informatie over hoe je in actie kunt komen voor mensen in armoede. Met de actie ‘Geef Rotterdammers een warme Kerst’ wordt geld ingezameld voor het Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. De actie loopt van 7 november tot 23 december. Meer weten? https://energiebankrotterdam.com/warme-kerst/

Het Fonds Bijzondere Noden kan snel handelen bij financiële noodsituaties. Zo kan bijvoorbeeld voorkomen worden dat mensen met Kerst in de kou zitten. We geven informatie over hoe je een actie kunt opzetten. Wat de Energiebank kan betekenen. Hoe je een energietoeslag kunt aanvragen en hoe je mensen daarbij kunt helpen. En hoe je een aanvraag kunt doen bij Fonds Bijzondere Noden Rotterdam. Foto’s Peter van Wijk.

Op de hoogte blijven?